Tips voor een moderne keuken- en badkamerrenovatie

Op het moment dat je een nieuwe badkamer of keuken gaat ontwerpen, kom je er al snel achter dat er verschillende soorten stijlen zijn om uit te kiezen. Een badkamer met een moderne twist, zoals die je terugziet bij de badkamers Zwolle, is daar een bekend voorbeeld van. Dit wordt ook wel de moderne woonstijl genoemd en is ook erg gewild in de ruimte zoals de keuken en de badkamer. Kom je graag te weten hoe je dit het beste aan kunt pakken? Lees dan verder in dit blog en doe alvast wat inspiratie op voor het toekomstige project.

Maak gebruik van luxe materialen tijdens het ontwerpen van de badkamer of keuken

Een moderne badkamer of keuken staat voor een erg groot deel bekend om het gebruik van luxe materialen. Het is dus een erg goed idee om dit ook terug te laten komen in het ontwerp bij jou in huis. Kies bijvoorbeeld voor stalen accenten, wandplanken van eikenhout en een meubel in een design van marmer. Met een paar kleine accenten kun je dus al erg veel verschil maken. Wat voor soort elementen laat je zelf het liefste terugkomen in de badkamer of keuken bij jou in huis?

Een moderne basis door middel van grijze tegels of luxe betonstuc

Maar het begint natuurlijk allemaal met het uitzoeken van de juiste soort basis. Je kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor grijze tegels op de vloer en op de muur. Maar ook betonstuc wordt regelmatig gekozen voor een badkamer of keuken in een moderne stijl. Dit is eigenlijk precies hetzelfde als regulier stucwerk, maar dan in de erg gewilde betonlook. Het stucwerk kan gewoon aan worden gebracht door de meeste stukadoors en het zorgt meteen voor een erg luxe en eigentijdse uitstraling. En daarna? Laat het inrichten van de badkamer of keuken van je dromen dus maar snel beginnen.

Je ontdekt alle ontwerpopties in een winkel bij jou in de buurt

Op het gebied van het ontwerpen van badkamers en keukens Zwolle is er vandaag de dag enorm veel mogelijk. En dat is ook helemaal niet zo gek, want je voegt maar al te graag een persoonlijke touch aan de ruimte toe. Misschien heb je al een specifieke voorkeur voor de stijl van het sanitair of de indeling van de ruimte. Breng een keer een bezoek aan een badkamer- en keukenwinkel bij jou in de buurt en ontdek alle opties die er zoal zijn voor de badkamer in een moderne stijl.

Scroll naar boven