Laat versleten deuren eenvoudig opknappen door een meubelspuiterij 

Kies bij een verbouwing van je woning voor het opknappen van de deuren. Niet door deze te vervangen, maar door ze naar een meubelspuiterij te brengen. Deuren spuiten is niet alleen een voordelige oplossing, wanneer je de deuren als nieuw wilt laten lijken. Ook past het bij een duurzame levensstijl! Je wilt een deur van goede kwaliteit niet weg moeten gooien, omdat deze niet langer past bij je smaak of omdat deze bijvoorbeeld een aantal krasjes bevat. Door de deuren te laten spuiten lijken ze als nieuw en worden deze lichte beschadigingen vaak weggewerkt. Overigens is het bij het opknappen van een woning niet alleen interessant om de deuren opnieuw te laten spuiten. Ook andere meubels, zoals een houten dressoir, kun je langsbrengen bij een meubelspuiterij in de regio. Heb jij het al eens overwogen? 

Kans op lichte beschadigingen aan deuren is groot 
De kans dat een deur licht beschadigd raakt na verloop van tijd is relatief groot. Denk aan de stofzuiger waarmee je tegen de deur botst, kinderen die de deur iets te hard dicht laten vallen, enzovoorts. Zelf een deur opnieuw schilderen is vaak niet eenvoudig. In veel gevallen blijven de beschadigingen of bijvoorbeeld verfstrepen zichtbaar. Daar komt nog bij dat je bij het verven van een losse deur ook de andere deuren mee zou moeten nemen, wat al snel erg veel tijd kost. Doe je dit niet, dan is het risico op kleurverschillen groot. 

Ook het spuiten van PVC- en kunststof deuren is mogelijk 
Waar het verven van een houten deur vaak nog te doen is, zal dit bij een deur van PVC of kunststof lastiger zijn. Het kost veel moeite om een egale laag lak over de PVC- of kunststof deur aan te brengen. Laat je een kunststof- of PVC deur echter spuiten, dan heb je deze al snel weer terug. Het eindresultaat is vaak veel mooier, dan wanneer je zelf een kwast of roller zou hebben gebruikt. 

Keuze uit verschillende afwerkingen 
Wanneer je deuren in een nieuw jasje laat steken, heb je de keuze uit verschillende afwerkingen. Kies voor een egale, matte kleur, of laat de deur van een glanzende lak voorzien. Wat past het beste bij het interieur van je woning na uitvoering van de verbouwing? Neem een partij in de arm die uitsluitend werkt met kwaliteit goede lak, om te voorkomen dat er al snel nieuwe beschadigingen ontstaan. 

Scroll naar boven