Gietvloeren voor professionele uitstraling

Gietvloeren zijn zeer geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes en voor verschillende doeleinden. Steeds meer mensen en bedrijven zien de voordelen van een gietvloer en schaffen daarom een gietvloer aan. Zowel voor woningen als voor bedrijfspanden zijn de vloeren enorm populair. Dit is ook niet zo gek, want gietvloeren hebben ontzettend veel voordelen!

Design en gebruiksvriendelijkheid gecombineerd

Met een gietvloer in je bedrijfspand weet je zeker dat je opvalt. Een gietvloer geeft namelijk een professionele uitstraling aan jouw bedrijfsruimte. Dit komt doordat een gietvloer egaal is en aan één stuk gegoten wordt. Hierdoor heb je geen voegen of andere naden in je vloer. Dit zorgt ervoor dat de ruimte er meteen strak uitziet. Je kunt een gietvloer goed combineren met de stijl van jouw bedrijf. Hierdoor integreert de vloer in jouw bedrijfsruimte. De vloer, meubels, de accessoires en het kleurgebruik lopen letterlijk en figuurlijk naadloos in elkaar over. Dit zorgt voor een rustige uitstraling en maakt de ruimte overzichtelijk. Doordat gietvloeren erg sterk zijn gaan ze lang mee, zo kun je wel 15 tot 20 jaar genieten van je gietvloer. Gietvloeren zijn door de opbouw van verschillende lagen en de speciale bovenlaag bestand tegen intensief gebruik. Ook zijn de vloeren krasbestendig en slijtvast. Hierdoor blijven de vloeren lang mooi, ook als er dagelijks veel mensen overheen lopen.

De voordelen van een gietvloer, professioneel en strak

Wie graag wil dat zijn bedrijfspand er netjes, verzorgd en bovendien professioneel uitziet, moet rekening houden met een aantal punten. Professionaliteit straal je niet alleen uit door de looks van je bedrijfspand. De ligging van het pand en de houding van het personeel zijn hierin minstens zo belangrijk. Een bedrijfspand moet makkelijk te vinden zijn en goed bereikbaar. Wanneer een potentiële klant jouw bedrijfspand binnenkomt dan scant hij of zij direct de ruimte, de eerste indruk is dan al meteen bepaald. Als je bedrijfspand er netjes en strak uitziet, dan zal die eerste indruk in de meeste gevallen positief zijn. Je personeel kan die eerste indruk versterken of juist verzwakken. Wanneer je vriendelijk personeel hebt die weten wat ze doen, dan heb je een win-win situatie. Expertise en een verzorgde werkomgeving komen dan samen. Klanten zullen graag terug willen komen.

Een gietvloer heeft veel voordelen. Naast de lange levensduur zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Door de bovenlaag van de vloer hechten vlekken en ander vuil zich minder snel aan het oppervlak, hierdoor kun je de vloer met weinig inspanning en in korte tijd schoonmaken. Je kunt de vloer zowel nat als droog schoonmaken. Hiervoor kun je je favoriete schoonmaakproducten en de schoonmaakapparaten gebruiken waar jij het prettigst mee werkt. In een gietvloer zitten geen voegen, hij wordt egaal en in één geheel gegoten. Hierdoor kan vuil zich niet in randen ophopen waardoor het schoonmaken een stuk makkelijker en sneller gaat. In no time glanst je vloer je weer tegemoet en ben je klaar om nieuwe klanten te ontvangen in jouw bedrijfspand.

Scroll naar boven